Keresés:
    
 
 
 
Főoldal
   
Impresszum Konvertálás PDF-formátumba Nyomtatás Elküldés emailben

A honlap megtekintéséhez az Internet Explorer (5.5 illetve afeletti verziójú), vagy a Mozilla Firefox (1.0 vagy afeletti verziójú) böngészőket, valamint 800 x 600-as képernyő-felbontást ajánlunk.

A weboldal tartalma nem kereskedelmi célra a forrás megjelölésével az alábbiak szerint ingyenesen felhasználható. A forrás megjelölése online formában a címoldalra, vagy az adott cikk aloldalára mutató linkkel lehetséges, a linkben az alábbi szöveg feltüntetésével: "Meteor folyóirat online - Magyar Csillagászati Egyesület", avagy röviden "Meteor folyóirat online - MCSE". Forrás megjelölése nyomtatott sajtóban, televízióban, rádióban: "A Magyar Csillagászati Egyesület folyóiratának weboldala". Anyagaink üzleti célú átvétele, felhasználása csak a főszerkesztő jóváhagyása mellett történhet. Oldalunk elkészítésekor törekedtünk felhasználóink adatainak biztonságára, ezt rögzíti adatvédelmi nyilatkozatunk.

Az oldal szerkesztői:

  • Ez az e-mail cím védve van reklámlevelek ellen. Javascript-re van szüksége, hogy megnézze.  ? főszerkesztő
  • Ez az e-mail cím védve van reklámlevelek ellen. Javascript-re van szüksége, hogy megnézze. ? portál, programozás, design

Az oldalt a Magyar Csillagászati Egyesület és a Polaris Csillagvizsgáló üzemelteti.