Keresés:
    
 
 
 
Főoldal
   
Iratkozzon fel RSS-hírcsatornánkra! Konvertálás PDF-formátumba Nyomtatás Elküldés emailben

Szolgáltatásunkon keresztül egyszerűen és kényelmesen férhet hozzá a honlapunkon megjelenő tartalmakhoz. Az RSS-hírszolgáltatás segítségével folyamatosan, szinte azonnal értesülhet arról, ha az oldalon új cikk jelenik meg!

Az RSS az angol Really Simple Syndication kifejezés rövidítése, nyers magyar fordításban igazán "egyszerű hírmegosztásnak" olvasható. Az RSS olyan lehetőséget takar, melynek segítségével egy - vagy több - portálról, blogról, fórumról összegyűjthetők a frissen megjelent tartalmak linkjei és rövid ismertetői. Az RSS használatával elkerülhető, hogy a kedvenc hírportálok, fórumok oldalait naponta többször is végig kelljen nézni, hiszen az újonnan felkerült anyagok megjelenéséről az RSS-olvasó programon keresztül értesülünk, mely szinte azonnal jelez, ha a megadott webhelyen új anyagot publikálnak.

Weboldalunk RSS-hírcsatornájához megfelelő hírolvasó (ún. híraggregátor) szoftverrel férhet hozzá, melyek közül számos ingyenes alkalmazás tölthető le az internetről.

Néhány RSS olvasást lehetővé tevő program:

Ez a lista természetesen egyáltalán nem teljes, és nem is feltétlenül reprezentatív. A Google Directory az ide kapcsolódó programok egy figyelemre méltó listáját tartja nyilván.